У дороги Донеччини "зариють" 148 мільйонів

Середа, 18 грудня 2013, 10:14

Служба автомобільних доріг у Донецькій області уклали угоди на  поточний середній ремонт доріг на суму 147,81 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, з них 86,02 млн гривень отримає ТОВ "Перша дорожньо-будівельна компанія" на поточний середній ремонт автодороги Н-20 Кременівка-Ялта.

"Першу дорожньо-будівельну компанію" заснували в 2007 році Олексій Ішутін та Віктор Коркішко, заступник директора ДП "Донецький облавтодор" і депутат Будьоннівської районної у місті Донецьку ради (Партія регіонів). У жовтні 2012. частку Коркішко в компанії – половину статутного капіталу - перереєстрували на Руслана Северіна.

Реклама:

ТОВ "ЯлтаГрадСтрой" Олександра Залипського отримає 35,24 млн гривень на поточний середній ремонт автодороги Запоріжжя-Маріуполь.

ПрАТ "Коммунтранс" отримає 24,1 млн гривень на поточний ремонт автодороги Н-20 Кременівка-Ялта.

Акціонерами "Коммунтрансу" є донеччани Михайло Буров, Людмила Зубкова та Андрій Тухта. Раніше до складу засновників компанії "Коммунтранс" входив Олексій Близнюк, син екс-міністра ЖКГ, а нині народного депутата від Партії регіонів Анатолія Близнюка.

Ще 2,45 млн грн дістанеться ТОВ "Впроваджувальне підприємство Мост-1" Василя Тодорики на поточний ремонт моста через річку Мокрі Яли на а/д місцевого значення Темирівка - Велика Новосілка - Курахово-Мар’їнка, км 18+166.

Протягом 2013 року Служба автомобільних доріг у Донецькій області провела тендерів на ремонт доріг на суму 1,3 млрд гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!