Яндекс випускає нову версію свого браузера

Вівторок, 17 грудня 2013, 19:09

Інтернет-компанія Яндекс анонсувала випуск нової версії свого браузера, що працює на базі движка Chromium.

Про це пише "CyberSecurity".

Як повідомили в компанії, зараз доступні нові версії браузера для всіх основних платформ. Головне нововведення браузера - це функція "Швидкий дзвінок". З його допомогою людина може зателефонувати по знайденому на сайті телефону, просто натиснувши на нього і номер буде тут же набраний на мобільному телефоні користувача.

Як наголошується, швидкий дзвінок працює завдяки синхронізації Яндекс браузера на комп'ютері та в мобільному. Людині не потрібно встановлювати додаткові програми або розширення - просто включити синхронізацію браузера на двох пристроях.

Реклама:

"Великий" браузер зможе передати номер телефону мобільної версії, а вона вже набере цифри і запропонує користувачеві додзвонитися.

Також видання зазначає, що Яндекс продовжує впроваджувати в браузер власні технології, які вже працюють на інших його сервісах. Так, в оновленому браузері для комп'ютера з'явився пошук по картинці.

Версія для Windows змінила словник для перевірки орфографії - з вбудованого в Chromium на спеціально розроблений Яндексом. Новий словник містить в два рази більше словникових форм і знає морфологію російської мови, а також буде регулярно оновлюватися.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!