Ахметов змінює топ-менеджмент своїх компаній

Вівторок, 17 грудня 2013, 14:31

Генеральний директор "Метінвесту " погодився перейти на позицію виконавчого директора СКМ, його місце займе виконавчий директор енергохолдингу Ахметова.

Про це пише "Дело".

Так, за інформацією джерела видання близького до холдингу, рішенням Наглядової ради виконавчий директор енергетичного холдингу ДТЕК Юрій Риженков призначений генеральним директором гірничо-металургійної компанії "Метінвест Холдинг", що входить до групи СКМ.

За інформацією джерела, посаду Риженков займе 24 грудня 2013 року .

Реклама:

Як повідомляється, також зміни відбулися і в самій групі.

Діючий генеральний директор "Метінвест Холдингу" АТ "СКМ" вводиться нова посада - виконавчий директор, яку займе Ігор Сирий.

"Одне з ключових завдань, що стоять перед СКМ - пошук і реалізація внутрішніх синергій між бізнесами групи. Це дозволить забезпечити ефективність роботи не тільки окремих бізнесів, а й групи в цілому. Для вирішення цього завдання в СКМ вводиться нова позиція виконавчого директора", - цитує прес-служба групи генерального директора СКМ Олега Попова.

Ігор Сирий в 2002 році був запрошений в компанію СКМ на посаду старшого менеджера, а з 2006 року зайняв посаду генерального директора ТОВ "Метінвест Холдинг".

Юрій Риженков з 2007 року був фінансовим директором енергетичного холдингу ДТЕК, з 2010-го перейшов на позицію виконавчого директора компанії.

Офіційне повідомлення групи СКМ підтвердило наявність кадрових ротацій за участю зазначених топ-менеджерів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!