МВС застрахувало свій автопарк у "Брокбізнесі" на 120 тисяч

Вівторок, 17 грудня 2013, 08:59

Автогосподарство МВС за результатами тендеру уклало угоду з ПАТ "СК "Брокбізнес" на страхування 336 транспортних засобів.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становила 122 тисяч гривень.

Обов‘язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів стосується 300 легкових автомобілів та 36 вантажівок, причепів, автобусів та санітарних автомобілів, пише видання.

Реклама:

"Серед легкових автомобілів в гаражі МВС є Lexus LS-430, Mercedes Benz S 600, Cadillac Escalade, Toyota Prado, Volkswagen Phaeton, Toyota Land Cruiser", - йдеться у повідомленні.

Найбільше у МВС автомобілів Volkswagen Passat – 100 штук.

Обов’язковий ліміт відповідальності страховика за шкоду, заподіяну майну потерпілих, становить 50 тис гривень на одного потерпілого. Обов’язковий ліміт відповідальності страховика за шкоду, заподіяну життю та здоров’ю потерпілих - 100 тис гривень на одного потерпілого

За останніми даними SMIDA, станом на перший квартал цього року страхова компанія "Брокбізнес" належала народному депутату від Партії регіонів Віталію Хомутинику (50%) та братам Бурякам (по 25%). Вона вперше за останні роки виграла тендер на автоцивілку МВС.

У липні брати Буряки продали свій "Брокбізнесбанк" групі СЄПЕК Сергія Курченка. Даних про продаж страхової компанії "Брокбізнес" не було.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: