Збитки "Укрзалізниці" становили 6 мільярдів гривень

Понеділок, 16 грудня 2013, 16:58

Збитки "Укрзалізниці" від пасажирських перевезень у січні-листопаді 2013 становили майже 6 мільярдів гривень, у тому числі в приміському сполученні - 3,2 мільярда гривень.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу відомства.

"Збитки від пасажирських перевезень за січень-листопад 2013 становили майже 6 млрд гривень, у тому числі в дальньому сполученні - більше 2,7 млрд гривень, у приміському сполученні - більше 3,2 млрд гривень", - йдеться в повідомленні.

За даними "Укрзалізниці", однією з ключових причин збитку залізниць від пасажироперевезень є постійний дисбаланс між витратами і доходами від перевезення пасажирів.

Реклама:

У січні-листопаді цього року витрати залізниць становили майже 12 млрд гривень, а доходи від цих перевезень отримані лише в розмірі 6 млрд гривень.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" в січні-листопаді поточного року недоотримала 402 млн гривень від місцевих бюджетів за перевезення пасажирів пільгових категорій.

За 11 місяців 2013 залізничники перевезли пасажирів пільгових категорій на суму 578,6 млн гривень, а компенсацію отримали в розмірі 176,6 млн гривень (31%).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!