"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Янукович хоче звільнити міністра економторгівлі та промполітики - ЗМІ

Понеділок, 16 грудня 2013, 09:08

Найближчим часом буде оголошено про відставки декількох високопоставлених чиновників.

Про це пише "Комерсант-Україна".

Співрозмовники газети стверджують, що президент звільнить міністра економічного розвитку й торгівлі Ігоря Прасолова, міністра закордонних справ Леоніда Кожару й міністра промислової політики Михайла Короленка – за те, що вони вчасно не поінформували уряд про загрози, які несе підписання угоди про асоціацію з ЄС для економіки України.

У Партії регіонів цю інформацію непрямо підтвердили:

Реклама:

"Думаю, зазнати покарання мають ті, хто належить до економічного блоку. Потрібно подивитися й нинішніх міністрів, і тих, хто займав ці посади раніше – наприклад, Ігор Прасолов, Валерій Хорошковський (колишній перший віце-прем'єр) і Петро Порошенко (колишній міністр економічного розвитку й торгівлі)", - сказав депутат Володимир Олійник. 

Як стало відомо в суботу, Генпрокуратура притягає до відповідальності за перевищення повноважень при розгоні акції в ніч на 30 листопада голову Київської міськдержадміністрації Олександра Попова, заступника секретаря Ради нацбезпеки Володимира Сівковича, начальника київської міліції Валерія Коряка і його заступника Петра Федчука. 

Втім, видання зазначає що, навіть якщо провина підозрюваних буде доведена, вони можуть уникнути покарання, бо в Партії регіонів готують законопроект про амністію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: