Samsung об'єднує підрозділи з випуску смартфонів і камер

Неділя, 15 грудня 2013, 14:23

У компанії Samsung прийнято рішення про об'єднання двох стратегічно важливих для компанії підрозділів і створення одного супер-дивізіону, який дозволить Samsung ще успішніше боротися з конкурентами.

Про це пише "Cybersecurity" з посиланням на корейське видання ETNews.

Згідно з даними видання, Samsung реорганізує підрозділи з випуску смартфонів і камер, об'єднуючи їх в один напрямок, так як вони багато в чому доповнюють або дублюють один одного.

"Ми прийняли рішення перенесення бренду, мереж продажів, софтверної компетенції та виробничої конкурентоспроможності підрозділу Wireless Business Division в підрозділ Camera Business Division з інтеграцією технічних ноухау двох напрямків", - говорять в Samsung.

Реклама:

Як наголошується, використовуючи міць бізнесу двох підрозділів, Samsung має намір збільшити ринкову частку на ринку камер, а також використовувати переваги даного бізнесу для розвитку напрямку смартфонів.

Два підрозділи будуть мати єдиний маркетинговий підрозділ, єдину команду продажів і будуть акумулювати показники один одного.

Також наголошується, що об'єднання двох напрямків бізнесу вже давно було очікувано. У минулому році компанія показала пристрій Samsung Galaxy Camera, що представляє собою пристрій на базі операційної системи Android, але має видошукач, об'єктив і можливості оптичного зума.

У червні Samsung показала пристрій Galaxy NX - камеру DSLR на базі операційної системи Android, що володіє знімними об'єктивами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!