У Держказначействі кажуть, що повністю забезпечили соцвиплати

Четвер, 12 грудня 2013, 17:31

Державна казначейська служба заявляє про перерахування коштів у повному обсязі для забезпечення платежів за соціальними видатками фондів.

Про це пише УНІАН з посиланням на прес-службу відомства.

"Казначейство вживає всі можливі заходи щодо своєчасного проведення соціальних виплат, а також розрахунків розпорядників коштів державного і місцевих бюджетів з дотриманням вимог чинного законодавства, спрямовуючи на це весь наявний фінансовий ресурс", - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, в грудні 2013 Держказначейство направило фондам соціального страхування близько 2,4 млрд гривень для виплат соціальної допомоги.

Реклама:

Зокрема, в фонд соціального страхування на випадок безробіття було спрямовано 690 млн гривень, від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань - 696 млн гривень, з тимчасової втрати працездатності - 982 млн гривень.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що блокування роботи державних установ завадило Кабінету міністрів повністю вирішити питання затриманих соціальних виплат до 10 грудня.

Несвоєчасну виплату соціальної допомоги Азаров пояснив численними акціями протесту, в результаті яких була частково блокована робота Кабміну та інших адміністративних будівель.

У свою чергу експерти вважають, що такі заяви Азарова можна вважати безпідставним.

Як наголошується, жодна будівля Держказначейства не піддавалося блокування з боку мітингувальників.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: