Google випустила смартфон Z Ultra. Фото

Середа, 11 грудня 2013, 14:37

Слідом за релізом спеціальної версії смартфона LG G Pad 8.3, компанія Google сьогодні анонсувала в США Play Edition-версі. смартфона Sony Z Ultra.

Про це пише CyberSecurity.ru.

Нагадаємо, що Google періодично випускає версії Play Edition різних смартфонів, в таких апаратах використовується "чистий" Android, тобто зібраний з початкових кодів, доступних в оригіналі.

Тут не застосовуються різні примочки розробників у вигляді тюнінгованих інтерфейсів, додаткових фірмових програм, сервісів.

Реклама:

Недоліки Play Edition полягають в тому, що виробники не надають техпідтримку користувачам таких пристроїв, а крім того вони не отримують додаткових програм від вендорів смартфонів.

Плюси в тому, що користувачі швидше за інших отримують нові версії Android і можуть бути впевнені, що на їх смартфонах працюють всі Android-програми, так як ядро і бібліотеки даної ОС є еталонними.

 

Cмартфон-гігант Sony Xperia Z Ultra Play Edition має 6,4 -дюймовий екран і працює на базі останньої стабільної версії Android 4.4 KitKat . У компанії говорять, що новий смартфон дає користувачам дозвіл Full HD, яке дозволяє без якихось компромісів дивитися якісне відео на великому екрані смартфона.

Більш того, в Sony говорять, що компанія використовувала в смартфоні власну фірмову технологію Sony Triluminos, яка покращує екранні фарби, роблячи їх більш яскравими.

Ще однією родзинкою смартфона є мобільний процесор Qualcomm Snapdragon 800, який зараз є найпотужнішим чіпом в лінійці Snapdragon.

У смартфоні процесор працює на частоті 2,2 ГГц. Крім цього, апарат оснащений 8 -мегапіксельною камерою, підтримує роботу в мережах стандарту LTE, однак чомусь має лише 16 Гб внутрішнього простору, правда підтримує карти пам'яті microSD , що дозволяє розширити доступне місце для зберігання.

Корпус смартфону є пило- і вологонепроникним .

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!