"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Регіонал" отримає 2,6 мільйони на інвентаризацію земель

Субота, 9 листопада 2013, 13:10

Управління агропромислового розвитку Комінтернівської райдержадміністрації Одеської області за результатами тендеру уклало низку угод з ТОВ "Датар" на послуги з інвентаризації земель на загальну суму 2,63 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, за ці кошти фірма повинна до кінця року провести інвентаризацію земель на території: Комінтернівської селищної ради за межами і в межах населених пунктів; Новодофінівської сільської ради в межах населених пунктів; Красносільської сільської ради в межах населених пунктів.

Для цього необхідно виконати топографічну зйомку території (аерофотозйомка та наземне топографо-геодезичне знімання із застосуванням електронного тахеометру та GPS-приймача), створити цифрову модель рельєфу й ортофотоплани, дешифрувати ортофотоплани на місцевості, описати і погодити межі кожної земельної ділянки з її власником або користувачем, внести зібрану земельно-кадастрову інформацію по земельним ділянкам на цифрові карти, пише видання.

Реклама:

Фірма "Датар" була створена 18 квітня 2013 р. Компанія зареєстрована в смт. Комінтернівське і має 1 500 грн. статутного капіталу. Власником фірми є депутат Комінтерніської райради Владислав Попик.

До райради Попик обирався від "Сильної України", наразі ж входить до складу фракції Партії регіонів. Раніше "Датар" тендерів не вигравав.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!