"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Компанію Фірташа хочуть оштрафувати на 12 мільйонів

Середа, 6 листопада 2013, 16:48

Дніпровська екологічна прокуратура вимагає стягнути з ВАТ "Кримський Титан" яке належить бізнесмену Дмитру Фірташу, понад 12 млн гривень за забруднення атмосферного повітря.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Дніпровської екологічної прокуратури.

"Постановою Вищого господарського суду України від 04.11.2013 задоволено касаційну скаргу Дніпровської екологічної прокуратури та скасовано постанову Дніпропетровського апеляційного господарського суду, якою прокуратурі безпідставно без розгляду повернуто апеляційну скаргу на стягнення з ВАТ "Кримський Титан" 12,290 млн гривень збитків, заподіяних забрудненням навколишнього природного середовища при відсутності дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря", - йдеться в повідомленні.

Суд погодився з доводами екологічного прокурора і направив справу до Дніпропетровського апеляційного господарського суду для її розгляду по суті.

Реклама:

Прокуратура відстоюватиме інтереси держави і вимагати від одного з найбільших підприємств у Дніпропетровській області відшкодувати мільйонні збитки, завдані внаслідок порушення природоохоронного законодавства.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!