У Азарова схвалили проект з Сhevron

Вівторок, 5 листопада 2013, 10:42

Кабмін схвалив проект угоди про розподіл продукції з компанією Chevron з видобутку вуглеводнів на Олеській площі, який уряд планує підписати сьогодні.

Відповідне рішення закріплене в урядовому розпорядженні від 30 жовтня, оприлюдненому на сайті Кабміну, пише "УНІАН" .

"Схвалити проект угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Олеська, між державою Україна та компанією "Шеврон Юкрейн Б.В." та товариством з обмеженою відповідальністю "Надра Олеська", - йдеться в документі.

Згідно з розпорядженням, Кабмін уповноважив міністра енергетики і вугільної промисловості Едуарда Ставицького підписати зазначену угоду, дозволивши вносити у разі потреби до його проекту зміни, що не мають принципового характеру.

Реклама:

Нагадаємо, 20 вересня поточного року Івано-Франківська обласна рада на позачерговій сесії погодила нову редакцію проекту Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах площі "Олеська", між державою Україна, компанією "Шеврон Юкрейн Б. В" і ТОВ "Надра Олеська".

У лютому 2012 року Україна оголосила конкурси на укладення угод про розподіл продукції щодо Юзівської (Донецька та Харківська області) та Олеської (Львівська та Івано-Франківська області) площ із запасами сланцевого газу.

У травні 2012 року переможцями конкурсу на укладення угоди про розподіл продукції на видобуток газу на Олеській та Юзівській площах стали компанії Сhevron і Shell.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: