Залишок коштів на рахунку Держказначейства знизився до мінімуму

Понеділок, 4 листопада 2013, 15:23

Залишок коштів на єдиному рахунку Державної казначейської служби в жовтні 2013 року знизився до мінімального рівня з початку поточного року - 410 млн гривень.

Про це повідомляється на сайті Держказначейства, передає УНІАН.

За інформацією Держказначейства, залишок на єдиному рахунку Держказначейства на 1 листопада в розмірі 410 млн в 10 разів менше показника на початок попереднього місяця, в 4 рази менше показника на аналогічну дату минулого року і на 10,5% менше залишку на початок поточного року, який раніше був мінімальним показником в поточному році.

Як повідомлялося, залишок коштів на єдиному рахунку Державної казначейської служби у вересні 2013 року в порівнянні з попереднім місяцем зріс на 2,08% - до 4,073 млрд гривень.

Реклама:

У річному вираженні у вересні 2013 року в порівнянні з вереснем минулого року залишок коштів на єдиному рахунку Держказначейства знизився в 1,8 рази, з початку року залишок виріс в 8,9 рази.

Як повідомляє казначейство, обсяг коштів на єдиному рахунку постійно змінюється. Зростання відбувається під час надходження податків та інших обов'язкових платежів до державного та місцевого бюджетів, зниження - під час пікових навантажень за видатками.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: