Уряд схвалив приватизацію Харківського НДІРВ

П'ятниця, 29 листопада 2013, 15:47

Кабінет міністрів схвалив умови приватизації 50%+1 акція ПАТ "АТ Науково-дослідний інститут радіотехнічних вимірювань".

Згідно з оприлюдненими в інформаційному бюлетені Кабміну даними, на продаж будуть виставлені 103,349 млн акцій ПАТ за стартовою ціною 14,160 млн гривень, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За інформацією видання, умови затверджені розпорядженням від 27 листопада 2013 року. У той же час на урядовому порталі розпорядження з умовами продажу акцій НДІ поки ще не оприлюднене.

"Запропоновані умови продажу, зокрема, передбачають погашення інвестором бюджетних та податкових заборгованостей підприємства, заборгованості по заробітній платі, а також заборгованості по внесках державного соціального страхування", - наголошується в бюлетені.

Реклама:

Також від інвестора очікується поліпшення фінансового стану організації. Крім того, велика частина обов'язків інвестора стосується забезпечення захисту трудових і соціальних прав працівників .

"Для забезпечення контролю над часткою держмайна закріплені вимоги, які зобов'язують покупця погоджувати з Фондом держмайна питання зміни розміру статутного капіталу. Погодженням також підлягають питання відчуження майна, балансова вартість якого перевищує 25% вартості активів організації", - йдеться в бюлетені.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: