"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Кернеса відписали ще 13 мільйонів на розважальний центр

П'ятниця, 29 листопада 2013, 13:53

Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва Харківської міськради за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Стальконструкція" на будівництво сімейного розважального центру.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

За інформацією видання, вартість угоди складає 13,30 млн гривень. Роботи мають провести коштом місцевого бюджету у листопаді 2013 - грудні 2014 років.

Техзавдання включає влаштування фундаменту, мурування стін, перегородок, монтаж перекриттів і даху, влаштування сходів, підлоги, монтаж вітражів зі склінням, встановлення дверей, внутрішнє і зовнішнє оздоблення, прокладання труб водопостачання, каналізації та інше.

Реклама:

"Стальконструкція" належить ТОВ "ХСУ №27", співвласниками якого є Сергій Євель, Леонід Костюков і Микола Мєлєнцов. З часу заснування "Вісника державних закупівель" у 2008 році фірма "Стальконструкція" виграла тендерів на 763,49 млн гривень.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ "Сміт. Комп’ютери та мережі", яке пропонувало виконати роботи на 2,22 млн гривень дорожче. Основним видом діяльності цієї фірми є оптова торгівля комп’ютерами, периферійним устаткуванням і програмним забезпеченням.

Як повідомляла прес-служба Харківської міської ради, даний розважальний центр відкрили 1 червня цього року за участю мера Геннадія Кернеса.

Водночас, за даними місцевих ЗМІ, розважальний центр по вулиці Сумській,81 планували збудувати ще до Євро-2012.

За інформацією видання, 19 грудня 2011 року фірма "Стальконструкція" вже отримувала підряд вартістю 21,19 млн гривень на будівництво сімейного розважального центру по вулиці Сумській, 81. Невідомо, чи були освоєні ці кошти.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!