Ахметов витратить 140 мільйонів на модернізацію фабрики

Четвер, 28 листопада 2013, 17:08

Найбільший приватний енергохолдинг України ДТЕК має намір в 2013-2016 роках направити на модернізацію збагачувального устаткування фабрики "Червонопартизанська" 140 мільйонів гривень.

Про це повідомила прес-служба компанії, передає "Інтерфакс-Україна".

За її даними, в 2013 році на ці цілі вже спрямовано понад 9 млн гривень, що дозволило фабриці підвищити виробничі показники і достроково виконати план на цей рік.

Зокрема, в поточному році виконано капітальний ремонт будівлі збагачувального цеху і проведена заміна обладнання: техніки для сортування вугільної продукції, елеватора, сепаратора, насосних установок.

Реклама:

У результаті перетворень середньодобова переробка вугільної продукції на фабриці збільшилася на 0,7 тисяч тонн порівняно з минулим роком - до 5,7 тисяч тонн.

З початку поточного року ГЗФ "Червонопартизанська" вже випустила 1,2 млн тонн високоякісної готової вугільної продукції.

Як повідомлялося, ГЗФ "Червонопартизанська" разом з шахтою "Червоний партизан" і шахтою "імені Свердлова" входять до складу шахтоуправління "Червонопартизанське" ТОВ "ДТЕК Свердловантрацит".

"ДТЕК" створений в 2005 році для управління енергетичними активами групи "Систем кепітал менеджмент" Ріната Ахметова.

Корпорації делеговані функції зі стратегічного управління підприємствами групи, що становлять вертикально інтегрований ланцюжок з видобутку і збагачення вугілля, виробництва та реалізації електроенергії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: