"Конча-Заспа" замовила будівництво амбулаторії за 2 мільйони

Четвер, 28 листопада 2013, 10:44

Будинок відпочинку "Конча-Заспа" ДУС уклав угоду з ДП "Будівельно-монтажне управління Державного управління справами" на будівництво та капремонт прибудинкової споруди під лікарську амбулаторію вартістю 2,25 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, кошти з державного бюджету виділено на будівництво амбулаторії у режимній "Конча-Заспі", де живуть нинішні та колишні представники вищих органів влади.

Цей об’єкт включено до переліку об’єктів, що фінансуються у 2013 році за рахунок коштів бюджетної програми КПКВК 2751880 "Будівництво, реконструкція, проведення проектних і ремонтних робіт на пріоритетних об’єктах державного та регіонального значення, які перебувають у незадовільному стані та потребують невідкладного проведення зазначених робіт, та придбання обладнання, а також на курортах державного значення", пише видання.

Реклама:

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника" через "необхідність проведення робіт та оснащення амбулаторії у стислі строки та з високою  якістю, а також з метою оптимізації процесу будівництва", йдеться у повідомленні.

У 2012 році "Конча-Заспа" вже замовляла будівництво амбулаторії вартістю 2,38 млн гривень фірмі "Укрпрофмед", яка також є генпідрядником будівництва "Охматдиту". Чи виконувались роботи по тій угоди - невідомо.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!