Apple звинуватили в порушенні патентів

Четвер, 28 листопада 2013, 10:14

Судитися з компанією Тіма Кука буде фірма DSS Technology Management, якій належать авторські права на деякі технології.

Про це пишуть "Весті.Економіка".

DSS Technology Management стверджує, що Apple порушила два патенти в області бездротового управління електронними аксесуарами.

Ці технології використовуються майже у всіх пристроях компані, а саме: в iMac, Mac mini, iPad, iPhone, iPod touch, iPod nano і навіть у нового Mac Pro. Всі ці девайси можуть за допомогою Bluetooth підключатися до ряду електронних аксесуарів.

Реклама:

У жовтні материнська компанія, якій належить Technology Management, DSS ( Document Security Systems ) повідомила, що їй вдалося придбати два пакети з правами на різні технології.

Патенти зачіпають деякі аспекти виробництва напівпровідників і принципи управління пристроями з малим енергоспоживанням через Bluetooth. Тоді ж DSS заявила, що буде ліцензувати ці технології і таким чином покриє витрати на покупку патентів.

Згідно із заявою DSS Technology Management, як мобільні так і стаціонарні пристрої Apple вміють з мінімальними витратами енергії обмінюватися даними з віддаленими пристроями через Bluetooth. Така технологія компанії Тіма Кука не належить, на чому і заснований позов.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!