"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Чорноморнафтогаз" замовив поршнів та манжетів на 9 мільйонів

Четвер, 28 листопада 2013, 08:42

ДАТ "Чорноморнафтогаз" за результатами тендерів уклало угоди на постачання товарів на 8,78 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначає видання, ТОВ "НПН-2012" отримає 1,05 млн гривень за поршні та манжети. Єдиним конкурентом було ТОВ "Укрекоенерготорг", яке пропонувало продукцію на 0,4% дорожче. Обидві фірми зареєстровані у Харкові.

"ТОВ "Центр будівельно-монтажних робіт" отримає 5,49 млн гривень за бітумно-полімерну стрічку "Інтейп" по 85,2 гривень за кілограм. Разом з тим, у відкритих джерелах є дані про продаж "Інтейпу" майже втричі дешевше – по 35 гривень за кг", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

ТОВ "Центросервіс" отримає 1,46 мільйона гривень за метанол, придбаний по 11,22 тисяч гривень за тонну. Це на 30 грн. дорожче від останньої закупівлі метанолу "Чорноморнафтогазом", пише видання.

Засновниками "Центросервісу" є кияни Олег Кравченко та Віктор Муха. Депутат Верховної ради Криму Олег Кравченко ("Союз") також є співвласником фірми "Стан-комплект", яку "Чорноморнафтогаз" нещодавно лобіював на виконання технічного обслуговування імпортних бурових установок, що отримали назву "вишки Бойко".

Київське ТОВ "Бурінком-Україна" отримає 0,77 мільйона гривень за калій хлористий гранульований по 6,39 тисяч гривень за тонну. При цьому у відкритих джерелах є дані про хлористий калій по 4,1 тисяч гривень за тонну, йдеться у повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!