BlackBerry запустила соціальну мережу

Середа, 27 листопада 2013, 11:01

BlackBerry сподівається частково вирішити свої фінансові проблеми за рахунок просування фірмового захищеного месенджера BBM.

З сьогоднішнього дня він інтегрований в спеціально створену соціальну мережу, пишуть "Весті.Економіка".

Мережа BBM Channels за принципом роботи нагадує Twitter і, за інформацією The Wall-Street Journal, спочатку буде доступна тільки для "ожинових" пристроїв.

Зірки шоу-бізнесу та представники корпорацій зможуть через Channels спілкуватися зі своїми фанатами і клієнтами. Саме це стане головною функцією соціальної мережі, запевняють в BlackBerry.

Реклама:

Паралельно компанія намагається зібрати навколо себе розробників гаджетів з країн, що розвиваються, які допомагатимуть просувати BBM і Channels.

Нагадаємо, що месенджер BBM давно став одним з центральних проектів канадської компанії. Одного разу топ-менеджмент BlackBerry навіть хотів перевести весь світ з SMS на свою систему. І сьогодні компанія як і раніше вірить, що BBM цікавий стороннім розробникам.

Що стосується BBM Channels, то ця мережа повинна дістатися і до пристроїв на базі iOS і Android, що відбудеться вже в найближчі місяці.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: