Для суддів замовили відеоконференцзв’язок за 13 мільйонів

Вівторок, 26 листопада 2013, 08:55

Державна судова адміністрація уклало угоду з ДП "Інформаційні судові системи" на послуги з супроводження систем відеоконференцзв’язку у 2013 році вартістю 13,33 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", оскільки вказане держпідприємство раніше було обрано постачальником обладнання.

Окрім робіт по супроводженню цієї системи, у 2012-2013 роках ДСА провела тендери на придбання комп’ютерного та відео устаткування для системи відеоконференцзв’язку на загальну суму 53,48 мільйона гривень, всі підряди були передані "Інформаційним судовим ситемам".

Реклама:

У 2012 році системами відеоконференцзв’язку були обладнані по два зали в 27 апеляційних судах та по одному залу в 150 місцевих загальних судах. В 27 слідчих ізоляторах було встановлено по одній мобільній системі відеоконференцзв’язку.

Крім цього створено центр комутації систем відеоконференцзв’язку з високотехнологічним обладнанням.

Підприємством у 2012 році побудовано канали зв’язку та підключено до них усі місцеві та апеляційні загальні суди, а також слідчі ізолятори.

У 2013 році планується завершити підключення до каналів зв’язку органів та установ Державної пенітенціарної служби України, місцевих та апеляційних господарських судів, а також місцевих та апеляційних адміністративних судів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: