"Альтком" будуватиме дороги в Грузії

Понеділок, 25 листопада 2013, 14:20

ФПГ "Альтком" виграла тендер на будівництво ділянки дороги в Грузії на суму близько 735 млн гривень.

Про це передає "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу "Альткому".

Згідно із повідомленням, проект фінансується Європейським інвестиційним банком. Замовником є управління доріг Міністерства регіонального розвитку та інфраструктури Грузії.

Загальна протяжність дороги, яку належить побудувати в рамках проекту, становить 54 км. "Альтком" виграв тендер на роботи на першій ділянці. Сума контракту становила 153,5 млн грузинських ларі (близько 735 млн гривень).

Реклама:

У тендері брали участь 14 компаній з Туреччини, Китаю, Іспанії, інших країн.

"Альтком" відзначає, що шосе спроектовано і має бути споруджено відповідно до стандартів Грузії та стандартів для транс'європейських магістралей. У рамках будівництва першої ділянки будуть зведені два мости через р Цхенісцкалі і Ріоні, шляхопровід, два переїзди і дві розв'язки.

Крім того, належить прокласти 952 м водопропускних труб.

"Альтком" спеціалізується на будівництві та реконструкції злітно-посадкових смуг, доріг, мостів, об'єктів спортивної інфраструктури, аеродромних і аеровокзальних комплексів, промислових і комерційних об'єктів, житлових будівель.

Група реалізувала ряд проектів у сфері транспортної і спортивної інфраструктури в рамках підготовки України до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

За даними "Економічної правди", один із власників "Альткому" має спільний бізнес з партнером екс-віце-прем'єра Бориса Колеснікова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: