Азаров відписав 1,5 мільйона на оргтехніку

Понеділок, 25 листопада 2013, 10:44

Господарсько-фінансовий департамент Кабміну за результатами тендерів уклав угоди на придбання техніки, ліцензій та послуги з техобслуговування.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Загальна вартість угод становила 1,56 мільйона гривень.

Як зазначається, з цієї суми 0,76 тис гривень отримає ПрАТ "Інком" за активне мережеве обладнання для поетапної модернізації інформаційно-телекомунікаційної системи Будинку Уряду.

Реклама:

"Замовлено адаптивну систему безпеки CISCO ASA 5525-IPS-K9 за 197 тис гривень, два маршрутизатори CISCO ASR1001 по 229 тис гривень і два комутатори CISCO Catalyst 3750X 24 T по 55 тис гривень", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, вказану вище адаптивну систему безпеки можна знайти у відкритому доступі в мережі Інтернет за 87 тис гривень, тобто вдвічі дешевше, пише видання.

Ще 0,7 млн гривень піде на подовження ліцензії для комплексу захисту електронної пошти СКМУ Iron Port C 370, комплексу захисту Інтернет-шлюзу СКМУ Iron Port S 360, а аткож міжмережевого екрану Cisco ASA 5540. Їх також замовляють "Інкому".

Решту 0,1 млн гривень заплатять ТОВ "ВС Технолоджі" за техобслуговування вже наявного мережевого обладнання.

Загалом за цей рік господарський департамент КМУ замовив оргтехніки, запчастин і ПО до неї, а також техобслуговування на загальну суму 6,8 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!