Хмарний сервіс заощаджує українським підприємцям десятки тисяч гривень ®

Понеділок, 25 листопада 2013, 10:00

На сучасному ринку конкуренція дуже висока, тому компаніям будь-якого розміру необхідні сучасні технології, які б надавали гнучкість в управлінні, швидкий обмін інформацією, підвищували ефективність праці та залученість працівників. 

За даними аналітичної компанії Ipsos, близько 85% українських підприємців у своїй діяльності для вирішення завдань використовують "хмари": як сервіс для збереження даних та обміну інформацією, служби миттєвих повідомлень, технології для підвищення ефективності та ін. 

Одним із затребуваних хмарних сервісів в Україні є "Бітрікс24". Він містить у собі інструменти для управління завданнями, для обліку робочого часу, планування у календарях, роботи з CRM, перегляду та редагування документів, робочих звітів, створення робочих груп, обговорення в режимі реального часу та багато іншого. 

 

"Бітрікс24" дозволяє уникнути використання великої кількості зовнішніх сервісів та додаткових електронних програм. Це дає змогу керівникам компаній заощаджувати тисячі, а для декого й сотні тисяч гривень на обслуговування та утримання власної ІТ-інфраструктури зі спеціальним штатом ІТ-спеціалістів. До того ж, якщо в компанії або відділі до 12 працівників, хмарний сервіс "Бітрікс24" можна використовувати абсолютно безкоштовно

Реклама:

Кожний робітник, використовуючи індивідуальні дані для входу, миттєво отримує доступ до усіх потрібних для роботи інструментів, в будь-якому місці, з будь-якого пристрою – від смартфону до комп’ютера. Для забезпечення безпеки в "Бітрікс24" реалізовано 10 рівнів захисту.

У сервісі можна керувати окремими проектами та ставити завдання, коментувати їх, розставляти згідно з пріоритетами за ступенем важливості і терміновості. Для контролю над завданнями встановлено спеціальний лічильник та впроваджена діаграма Ганта. За її допомогою можна візуально оцінювати статус діяльності за проектами та завданнями.


Усі зміни в робочих групах, документах, статусах завдань та інших елементах відображаються у "Живій стрічці". Цей інструмент дозволяє оперативно інформувати працівників про те, що відбувається в компанії, реагувати на поставлені завдання, приєднуватися до обговорень, працювати з новими документами. Усі новини та повідомлення можна коментувати та оцінювати за допомогою кнопки "Мені подобається".

Крім цього, сервіс дозволяє обмінюватися миттєвими повідомленнями, проводити наради, використовувати відеозв'язок до 4 учасників одночасно і абсолютно безкоштовно, не використовуючи зовнішніх програм.

"Бітрікс24" підтримує технології Google Docs і Microsoft Office Web Apps, що дозволяє відкрити, переглянути документи безпосередньо на порталі, не купуючи для цього спеціального ПЗ. Сервіс дозволяє здійснювати спільне редагування файлів, уникаючи повторних завантажень і плутанини в редакціях.

У "Бітрікс24" є повноцінна CRM-система, яка дозволяє вести базу контактів і компаній, фіксувати всі події (дзвінки, листи, зустрічі), виставляти рахунки клієнтам, будувати звіти і "воронку продажів".

Більш докладно ознайомитися з можливостями системи можна на офіційному сайті "Бітрікс24".

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!