"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Volkswagen запланував 84 мільярди євро інвестицій

П'ятниця, 22 листопада 2013, 19:25

Найбільший європейський автомобільний концерн Volkswagen інвестує 84,2 мільярда євро в автомобільний підрозділ (Automotive Division) в 2014-2018 роках.

Про це повідомляється в прес-релізі автоконцерну, передає "Прайм".

У прес-релізі наголошується, що інвестиції в нерухомість, заводи та обладнання складуть 63,4 мільярда євро, майже 60% з яких будуть зроблені в Німеччині.

Плани компанії також включають виділення 19,5 мільярда на розробку, а також інші інвестиції в розмірі 1,3 мільярда євро, в тому числі у фінансові активи.

Реклама:

"Ми віддані Німеччині в якості країни для виробництва та розвитку. Водночас, ми розширюємо наші інвестиції на ринках за межами Європи, щоб збільшити глобальну присутність", - заявив голова правління компанії Мартін Вінтеркорн.

Крім того, спільні підприємства в Китаї, в яких бере участь компанія, протягом майбутніх п'яти років планують інвестиції в обсязі 18,2 мільярда євро, які будуть фінансуватися з коштів спільних підприємств.

Як повідомлялося, Volkswagen є найбільшим в Європі автовиробником, який об'єднує такі марки, як Volkswagen, Audi, Skoda, Seat.

У підрозділ корпорації з виробництва автомобілів класу "люкс" входять відомі бренди Lamborghini, Bentley, Bugatti.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: