"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Нацтелекомпанія орендує зал для Євробачення за 3,6 мільйона

П'ятниця, 22 листопада 2013, 09:49

Нацтелекомпанія уклала угоду з Національним палацом мистецтв "Україна" на організаційне забезпечення місця проведення міжнародного дитячого пісенного конкурсу"Євробачення-2013".

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становила 3,57 мільйона гривень.

Як зазначається, під організаційним забезпеченням мається на увазі облаштування місця проведення, проектування і створення сцени, забезпечення трансляції та інформаційного супроводу, творчого забезпечення, організація офіційних заходів за участі міжнародних учасників і гостей конкурсу.

Реклама:

Тендер провели за неконкурентною процедурою "закупівля у одного учасника", посилаючись на відсутність конкуренції.

Згідно з обґрунтуванням, "Україна" має єдиний у Києві поліфункціональний зал культурно-мистецького призначення з необхідними для прямої телетрансляції технічним забезпеченням та акустикою. Окрім того палац відповідає всім вимогам та умовам Європейської мовної спілки, яка є головним розпорядником пісенного конкурсу "Євробачення", пише видання.

Нагадаємо, 30 листопада у палаці "Україна" відбудеться фінал "Дитячого Євробачення-2013", у якому візьмуть участь представники 12 країн.

Як повідомлялося, загалом на проведення пісенного конкурсу збираються витратити 25 млн грн. Наприкінці жовтня НТКУ уже замовило транспортне обслуговування делегатів та технічних партнерів конкурсу за 146 тис гривень.

Учасники конкурсу будуть розміщені у чотиризірковому готелі "Алфавіто", що належить одному з найкрупніших власників нерухомості України Леоніду Юрушеву.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!