Deutsche Bank відклав 4,1 мільярда на покриття судових витрат

Четвер, 21 листопада 2013, 11:31

Deutsche Bank вирішив оскаржити рішення суду, яке змусило банк відновити на посадах чотирьох звільнених трейдерів.

Про це повідомляє Reuters.

Банк прагне скасувати рішення на користь чотирьох трейдерів, які стверджували, що звільнення було незаконним, після того як банк звинуватив їх у недоречному спілкування з іншими трейдерами щодо міжбанківських ставок.

Апеляція ризикує піддати головного кредитора Німеччини черговому тривалому процесу. Регулятори по всьому світу вивчають роль Deutsche Bank та інших банків і брокерів в скандалі глобального масштабу.

Реклама:

Влада США, Великобританії та інших країн вже оштрафували UBS, Королівський банк Шотландії, Barclays, Rabobank і брокера ICAP на 3,7 млрд доларів за маніпулювання цінами.

Як очікується, Deutsche Bank зіткнеться з великими штрафами від антимонопольних регуляторів Європейського союзу.

Лондонська міжбанківська ставка Libor і ії двоюрідна сестра європейська Euribor використовуються для оцінки сотні трильйонів доларів активів, від іпотеки до деривативів.

Наскільки дорогим може бути судовий позов нещодавно продемонстрував процес над JPMorgan Chase. Компанія погодилась виплатити рекордні 13 млрд доларів для врегулювання звинувачень у завищенні якості іпотечних кредитів проданих інвесторам і призвівших до фінансової кризи.

Найбільший банк Німеччини вже відклав 4,1 млрд євро на покриття можливих судових витрат.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: