Компанія Ахметова отримала кредит на 300 мільйонів

Середа, 20 листопада 2013, 18:09

Metinvest BV, материнська компанія гірничо-металургійної групи "Метінвест", привернула кредитну лінію на 300 мільйонів доларів строком на п'ять років з річною процентною ставкою LIBOR +5,25%.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням "Метінвесту" в середу, угоду про відкриття кредитної лінії з міжнародними фінансовими установами було підписано 13 листопада, пільговий період становить 18 місяців.

Залучені кошти будуть направлені на фінансування програми капітальних інвестицій "Метінвесту" і загальних корпоративних цілей.

Реклама:

Deutsche Bank AG, ING Bank NV, NATIXIS, Укрсоцбанк і UniCredit Bank Austria AG діяли в якості координуючих організаторів фінансування; East West United Bank SA - в якості організатора . Букранерами виступили Deutsche Bank AG, ING Bank NV, Укрсоцбанк і UniCredit Bank Austria AG.

"Дана кредитна лінія дозволить нам продовжити оптимізацію нашого портфеля кредитних зобов'язань та інвестувати у підвищення ефективності та сталий розвиток групи як з комерційної, так і з екологічної точки зору", - наводиться в повідомленні коментар керуючого директора фінансового департаменту "Метінвесту" Сергія Новікова.

За його оцінкою, такі привабливі умови фінансування є ознакою схвалення консервативного підходу групи до кредитування і її гнучкої бізнес-моделі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: