Стагнація на ринку житла України триватиме ще 2-3 роки

Вівторок, 19 листопада 2013, 20:23

Стагнація на ринку житлової нерухомості України, незалежно від можливого підписання країною Угоди про асоціацію з ЄС, триватиме мінімум два-три роки, а в 2014 році можливе зниження вартості житла на 15%.

Таку думку озвучили представники Союзу фахівців з нерухомості та Ріелторської палати України, передає "Інтерфакс-Україна".

"В обох випадках, у сенсі непідписання та підписання Угоди про асоціацію з ЄС, стагнація на ринку нерухомості триватиме ще, як мінімум, за найоптимістичнішими прогнозами, два-три роки", - сказав голова Союзу фахівців з нерухомості Олександр Рубанов.

Зі свого боку голова Національної ради Ріелторської палати Віктор Несін погодився з колегою, зазначивши, що 2014 рік не буде показовим у плані зростання цін на житлову нерухомість в Україні.

Реклама:

"Я думаю, що вартість утримуватиметься на тому ж рівні, який є на сьогоднішній день, із ризиком десь мінус 15%", - сказав він.

При цьому експерти зазначили, що у разі підписання Угоди про асоціацію з ЄС український ринок нерухомості відчує наслідки впливу і побачить перші результати від асоціації з ЄС лише протягом кількох років.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!