В Україні розпочнеться виробництво британської марки MG

Вівторок, 19 листопада 2013, 10:34

У 2014 році ряд автомобільних брендів, що випускаються в Україні, може поповнити і британська MG.

Про це пише AUTO- Consulting з посиланням на "АІС".

Згідно з повідомленням, Кременчуцький автоскладальний завод веде переговори про можливість організації виробництва нової продукції. Один з можливих брендів, який буде випускатися на заводі - Morris Garages (MG).

"І для цього є всі підстави. Британський бренд MG демонструє рекордну динаміку зростання продажів в Україні - за 10 місяців 2013 реалізовано 800 одиниць проти 300 одиниць роком раніше (зростання 167%)", - пише видання.

Реклама:

Автомобілі MG непогано себе зарекомендували, завдяки вдалому поєднанню британського стилю, якості та оптимальної цінової політики.

У 2013 році Міністерство економічного розвитку і торгівлі затвердило зміни та доповнення до чинної інвестиційної програми розвитку КрАСЗ, що передбачає подальший розвиток підприємства. Це і послужило каталізатором для переговорів з новими виробниками.

"Програма запущена з метою задоволення попиту і забезпечення внутрішнього ринку новою технікою, необхідною для економіки України, створення нового високотехнологічного виробництва, створення нових робочих місць, а також переорієнтація внутрішнього ринку країни на якісну нову техніку власного виробництва", - коментує виконавчий директор КрАСЗ Микола Черниш.

Зараз на заводі ведеться складання автомобілів Geely і SsangYong.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: