"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Китай підвищуватиме нарождуванність завдяки стягуванню прибутків

Понеділок, 18 листопада 2013, 15:01

Китай змусить державні підприємства віддавати більшу частину їхнього прибутку державі, щоб дозволити більшій кількості пар мати другу дитину.

Про це повідомляє Marketwatch, з посиланням на Xinhua.

Через три дні після третього пленуму 18-го ЦК, державне інформаційне агентство опублікувало документ на 20 000 слів з деталями рішень прийнятих за закрити дверима.

Документ містить 60 завдань для партії, за якими повинні бути досягнуті вирішальні результати до 2020 року.

Реклама:

"Ключовим є створення умов для добросовісної конкуренції, з метою підвищення життєздатності суспільства та економіки, для підвищення ефективності управління і для реалізації соціальної справедливості і неупередженості, щоб домогтися соціальної гармонії і кращого керівництва і верховенство комуністичної партії", - сказав генеральний секретар партії Сі Цзіньпін.

Завдання охоплюють широкий спектр питань. У документі є пропозиції щодо поліпшення охорони навколишнього середовища. Перевірки чиновників, які залишили свої пости тепер будуть включати компонент природних ресурсів і навколишнього середовища під час їх перебування на посаді.

Партія також заявила, що буде відмовлятися від системи трудових таборів, в яких поліція могла судити людей без участі суду.

Зміни також побачить і сама судова система, суди та прокурори перейдуть під контроль  вертикальної системи замість того, щоб керуватися місцевими органами влади.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!