"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Захарченко доручив розібратися з рейдерами та "судовими посередниками"

П'ятниця, 15 листопада 2013, 20:46

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко доручив розібратися в ситуації з рейдерськими захопленнями і "судовими посередниками" в господарських судах.

Про це йдеться на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ.

"До МВС надходять непоодинокі звернення про спроби здійснення так званих "рейдерських атак". Подібним неправомірним діям сприяють особи, які пропонують виступити посередниками та "вирішити питання" протиправної зміни власника за допомогою рішень господарських судів", - йдеться в повідомленні.

Як зазначає прес-служба МВС, у результаті проведення подібних дій неправомірно змінюється власник майна, що викликає нарікання людей на бездіяльність органів влади, підриває довіру громадян до влади та дискредитує її в очах суспільства.

Реклама:

Крім того, подібна ситуація негативно впливає на бізнесове середовище та інвестиційний клімат в державі.

Міністр внутрішніх справ провів нараду, на якій дав завдання керівникам структурних підрозділів розібратися в цій ситуації та вжити необхідних заходів для припинення такого негативного явища.

Як повідомлялося, раніше Віталій Захарченко повідомляв у своєму блозі про ряд практичних заходів Міністерства внутрішніх справ із протидії рейдерству, а також про необхідність законодавчого врегулювання цієї проблеми.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: