На убезпечення Кабміну від пожежі витратять чверть мільйона

П'ятниця, 15 листопада 2013, 10:09

Управління адмінбудинків Господарсько-фінансового департаменту Кабміну уклало угоду з "Виробниче Об’єднання "Український пожежний дім" на вогнезахисту обробку дерев’яних конструкцій даху будинку уряду.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становила 224 тис гривень.

Як зазначається, фірма киянки Олени Науменко зі статутним капіталом 1 тис гривень має впродовж двох тижнів розробити проект надання послуг з вогнезахисної обробки та виконати самі роботи на даху Будинку уряду.

Реклама:

На тендер було подано шість заявок, дві з яких були дешевшими від переможця. Вони були відхилені через формальні претензії до наявності усіх довідок.

У тому числі свої послуги за 172 тис грн. пропонував Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області, пише видання.

Однак заявку державної структури відхилили через відсутність "документально підтверджених відомостей щодо забезпечення охорони транспортних засобів, що буде використовуватися на об’єктах замовника, від доступу до них сторонніх осіб у неробочий час".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!