Керівництво Forbes відхрестилося від своїх журналістів

Середа, 13 листопада 2013, 10:44

Керівництво медіахолдингу вважає, що заява журналістів Forbes - результат протиріч всередині редакції журналу і амбіцій окремих співробітників, які прагнуть до додаткових преференцій.

Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу.

"Купуючи медіахолдинг і підписуючи ліцензійну угоду з Forbes, ми розуміли високий ступінь відповідальності за створення якісного продукту за стандартами одного з найвпливовіших ділових видань світу. Forbes завжди актуально, об'єктивно і високопрофесійно висвітлював проблеми та шляхи розвитку економіки, бізнесу, суспільства і найуспішніших його представників"  - заявив генеральний директор ВЕТЕК-медіа Юрій Ровенський.

За його словами, заяви даної групи журналістів - логічне завершення провокаційної поведінки колишніх і нинішніх журналістів і редакторів, націленого на отримання особистих PR-дивідендів.

Реклама:

"Виходячи з мого великого досвіду в медіа-бізнесі, вважаю, що дана заява - результат протиріч всередині редакції журналу і амбіцій окремих співробітників, які прагнуть до додаткових преференцій", - зазначив він.

Керівництво медіахолдингу підтверджує зобов'язання неухильного дотримання законів та ліцензійних умов.

"Ми приймемо всі необхідні від нас заходи для подальшого розвитку Forbes в Україні, і докладемо максимум зусиль, щоб видання повною мірою відповідало світовим стандартам і очікуванням читачів" , - резюмував Ровенський.

За словами головного редактора Forbes-Україна Михайла Котова, сформована ситуація - звичайна управлінська історія всередині редакційного колективу, абсолютно не має відношення до впливу на інформаційну політику або керівництву медіахолдингу.

"Конфлікт всередині колективу був закладений колишніми керівниками редакції і рано чи пізно привів би до чогось подібного. В українському Forbes достатньо професійних журналістів і редакторів. Це великий колектив і ми відповідальні за кожного, вирішення окремих журналістів - це їх особисте рішення. Ми повинні працювати однією командою. Тим більше, даний вчинок мені не зрозумілий напередодні підписання угоди про незалежність редакційної політики, домовленість про яку була досягнута минулого тижня", - підсумував Котов.

Як відомо, ВЕТЕК-Медіа входить до групи компаній ВЕТЕК і управляє медіаактивами, що належать Сергію Курченко. Стратегія розвитку медіа-напрямку групи грунтується на придбанні та створення різноманітних ЗМІ для масових, спеціалізованих та професійних споживчих груп в Україны, Росії і Європі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!