"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Курченко придбав Херсонський нафтоперевальний комплекс

Середа, 13 листопада 2013, 09:24

ГК ВЕТЕК завершила оформлення угоди з придбання ТОВ "Всеукраїнський промисловий союз", що володіє Херсонським нафтоперевалочним комплексом.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Як повідомляє прес-служба, Херсонський нафтоперевальний комплекс включає в себе нафтогавань і нафтобазу.

"Нафтогавань являє собою комплекс з резервуарів під нафту і нафтопродукти, насосних станцій, очисних споруд та причалів. Нині нафтогавань має 7 робочих резервуарів під світлі нафтопродукти, мається автоналівная естакада. Два морських причали дозволяють приймати судна з вантажопідйомністю до 10000 тонн. Швидкість зливу/наливу нафтопродуктів у суду - 450-500 куб.м. на годину", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

На нафтобазі є дві односторонні залізничні естакади для одночасного зливу/наливу світлих нафтопродуктів, резервуарний парк для світлих нафтопродуктів, автоналивна естакада потужністю по наливу 2х500 т нафтопродуктів на робочий день.

"Придбання даного активу стало черговим кроком у процесі трансформації ГК ВЕТЕК у вертикально-інтегровану компанію. Придбання херсонського нафтоперевалочного комплексу дозволить нам задовольнити зростаючі потреби в перевалці світлих продуктів та їх реалізації", - прокоментував голова наглядової ради ГК ВЕТЕК Сергій Курченко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!