"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Lenovo анонсувала "суперника" Samsung Galaxy S4. Фото

Вівторок, 12 листопада 2013, 14:59

Китайська Lenovo випускає преміальний смартфон Vibe Z , який оснащений найпотужнішим на сьогодні процесором Qualcomm Snapdragon 800 і цілком може змагатися з Samsung Galaxy S4 або флагманами від HTC і LG.

Про це пише CyberSecurity.ru.

Як повідомляється, в даному апараті Lenovo вперше використовувала покриття, стійке до вологих і жирних рук користувача, однак це не позначилося на товщині апарату, яка складає 7,8 мм.

 

При цьому, в апарата є 5.5 - дюймовий IPS- дисплей, здатний працювати в розмірі FullHD, а також підтримка двох SIM -карт. Камера в апарата 13- мегапіксельна з подвійним LED-спалахом.

Реклама:

Виробником камери є компанія Sony (модель IMX135), в Lenovo кажуть, що камера підтримує до 10 кадрів в секунду, а також має вбудований закритий алгоритм поліпшення зйомки в умовах поганого освітлення.

Інформації про модель акумулятора немає, але в Lenovo кажуть, що апарат підтримує роботу в режимі очікування до 278,5 годин як для WCDMA, так і для GSM -моделей. Для Китаю компанія буде пропонувати модель CDMA 2000 + GSM, тоді як для міжнародного ринку - модель LTE + GSM.

Інформації про ціну пристрою і версії Android поки немає.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: