"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Motorola робить ставку на бюджетні смартфони

Вівторок, 12 листопада 2013, 10:15

Компанія Motorola спробує знову залучити потенційних покупців, випустивши бюджетний смартфон.

Про це пишуть "Весті.Економіка" з посиланням на Wall Street Journal.

Видання пише, що до створення цього пристрою виробника телефонів, що належить Google, підштовхнули слабкі продажі флагманського Moto X.

Поправити положення компанії повинен Moto G, який буде коштувати всього 255 доларів, і це без контракту, та до того ж у Великобританії. У США цінник, швидше за все, встановлять ще нижче.

Реклама:

Цікаво, що Moto G буде офіційно представлений в Бразилії, що вказує на бажання Motorola приєднатися до битви за ринки, що розвиваються. Паралельно компанія знизила ціни на Moto X з дворічним контрактом з 200 доларів до 100 доларів.

Згідно з інформацією аналітичної компанії Strategy Analytics в III кварталі було продано лише 500 тис. Moto X. Для порівняння, за місяць після випуску Galaxy S4 Samsung домоглася продажів на рівні 10 млн штук.

У той же час деякі аналітики і раніше вірять, що Motorola може скласти серйозну конкуренцію Apple і Samsung у деяких сегментах ринку.

Головна перевага компанії полягає в здатності випускати дійсно дешеві, але якісні пристрої. Якщо "бюджетний" iPhone 5C коштує 500-600 доларів, то Motorola може забезпечити ті ж функції в три рази дешевше.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: