Єрємєєв "заправить" ДУС та гідрографів майже на 9 мільйонів

П'ятниця, 1 листопада 2013, 09:46

ТОВ "Золотий екватор" за результатами тендерів отримало замовлень на постачання палива на загальну суму 8,46 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель"

Зокрема 6,75 млн грн. фірма отримає від ДУ "Держгідрографія" Мінінфраструктури. Яке замовило бензин і дизпаливо на 2013-2015 роки. Спосіб отримання палива замовником у техдокументації не зазначений, разом з тим у вимогах до учасника вказано, що він повинен мати щонайменше три заправки у Києві, дві в Одесі, одну у містах Іллічівськ, Миколаїв, Херсон, Севастополь, Сімферополь, Керч, Маріуполь, Євпаторія, поблизу міст Вилково або Ізмаїл, а також на трасах Київ-Одеса, Одеса-Миколаїв і Київ - Миколаїв.

Згідно з оприлюдненими договірними цінами за літр, замовник з постачальником встановили "плаваючу" максимальну ціну на паливо, найнижчий і найвищий показники котрої суттєво перевищують ціни по Україні (з ПДВ, станом на 31.10.2013), пише видання.

Реклама:

"Так максимальна договірна ціна на бензин А-95/Mustang 95 становитиме від 12,58 до 15,68 гривень за літр, який зараз коштує максимум 12,39 гривень за літр. При цьому звичайний А-95 по Україні зараз коштує 11,29 гривень за літр", - йдеться у повідомленні.

Крім того, "Золотий Екватор" також отримав замовлення від ДО "Автобаза Державного управління справами" на 1,71 млн гривень на постачання бензину цього року.

"Договірні ціни, оприлюднені на "ВДЗ" становили 9,98 гривень за літр на бензин А-95 бензовозними партіями і 9,44 гривень за літр по талонах; 9,70 гривень за літр на бензин А-92 і 8,90 за дизпаливо теж бензовозними партіями. Окрім того замовлено бензин А-98, також партіями, по 11,90 гривень за літр", - пише видання.

Фірма "Золотий Екватор" належить до групи позафракційного народного депутата Ігоря Єрємєєва.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!