Британський інвестфонд купує одну з найбільших IT-компаній України

Середа, 9 жовтня 2013, 12:53

Приватний інвестиційний фонд Apax Partners купує аутсорсингову IT-компанію GlobalLogic, яка представлена ​​в Україні найбільшим підрозділом "ГлобалЛоджик Україна".

Про це йдеться на офіційному сайті компанії, передає "УНІАН".

"Рішення про залучення Apax Partners в якості інвестора засноване на продовженні зростання частки компанії на ринку. Це дозволить нам значно збільшити глобальне охоплення клієнтів на ключових ринках. Apax Partners є ідеальним партнером, щоб допомогти нам в цьому", - наводяться в повідомленні слова генерального директора GlobalLogic Шашанке Саманта.

Згідно з повідомленням, компанія ODSA Topco Limited, що входить до складу Apax Partners, стане новим власником GlobalLogic. Сторони мають намір завершити угоду до кінця 2013 року.

Реклама:

При цьому умови операції не розголошуються. Разом з тим, за даними компанії, фінансовими партнерами операції стануть банки Royal Bank of Canada і Credit Suisse.

GlobalLogic Ukraine - підрозділ компанії, представлений на українському IT-ринку. За кількістю персоналу займає четверте місце в Україні серед аутсорсингових компаній.

Apax Partners - один з провідних світових інвестиційних фондів. Вартість активів, що перебувають в управлінні фонду, становить близько 40 млрд доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!