Samsung оголосила про рекордний квартальний прибуток

П'ятниця, 4 жовтня 2013, 09:59

Південнокорейська корпорація Samsung Electronics очікує в третьому кварталі 2013 року рекордний у своїй історії операційний прибуток.

Про це йдеться в заяві компанії, пише "Лента.ру" з посиланням на Reuters.

За попередніми даними компанії, її операційний прибуток у третьому кварталі 2013 року складе рекордні 10,1 трильйона вон (9,4 мільярда доларів). У порівнянні з попереднім кварталом прибуток Samsung Electronics зріс на 25%.

Результати Samsung Electronics виявилися кращими за прогнози аналітиків, що чекали, що операційний прибуток компанії складе близько 9,96 трильйона вон. При цьому продажі компанії виявилися гірше прогнозу аналітиків - 59 трильйонів вон при очікуваних 60 трильйони вон.

Реклама:

Зростання операційного прибутку керівництво компанії віднесло, в першу чергу, за рахунок підвищення цін на комп'ютерні чіпи пам'яті.

При цьому, підкреслюється в заяві Samsung Electronics, результати підрозділів, що займаються напівпровідниками і мобільними пристроями, у третьому кварталі виявилися краще очікувань.

Мобільні телефони, зазначає Reuters, як і раніше забезпечують дві третини загального прибутку компанії, хоча Samsung Electronics і довелося зіткнутися з уповільненням зростання продажів в сегменті преміальних смартфонів.

Samsung Electronics звітує про рекордний у своїй історії операційний прибуток з початку 2012 року. Єдиним винятком став перший квартал 2013 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!