Кабмін за 200 тисяч докупив килимків, щоб відтінок співпадав

П'ятниця, 4 жовтня 2013, 09:46

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабміну уклав угоду з ТОВ "Ральф-10" на закупівлю килимових доріжок за 195 тисяч гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, замовили два види синтетичних килимових доріжок: шириною 1,7 м та 1,15 м. Ціна за квадратний метр однакова - 190 гривень.

Закуповують килими коштом держбюджету, пише видання.

Реклама:

"Тендер провели по неконкурентній процедурі "закупівлі в одного учасника", посилаючись на потребу уніфікації. У цієї ж фірми уряд замовляв килими й минулого року, дизайн був розроблений постачальником, відтак, "зміна  підприємства призведе до того, що доріжка буде іншого відтінку кольору", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, минулої осені у фірми замовили виробів на 400 тисяч гривень: шість синтетичних килимів 9,8м х 5м, а також 2 392 кв. м. синтетичних коридорних доріжок різних кольорів. Тоді фірма також отримала підряд поза конкурсом, бо на відкриті торги двічі окрім "Ральфа" ніхто не подавався.

Київську фірму "Ральф-10" заснувала й очолює Яна Челмодієва з Запоріжжя. Окрім килимів для Кабміну фірма інших тендерів не вигравала.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!