"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Присяжнюк похвалився розвитком агропромислового комплексу

Четвер, 31 жовтня 2013, 20:58

В Україні продовжується модернізація об’єктів агропромислового комплексу.

Про це йдеться в прес-релізі Міністерства аграрної політики та продовольства. 

"Мінагрополітики відпрацювало з кожним регіоном об’єкти у межах Програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки. З кожним губернатором підписаний відповідний протокол та графік введення аграрних об’єктів у експлуатацію", - зазначив Міністр аграрної політики Микола Присяжнюк.

Він також додав, що за 9 місяців поточного року вже введено в дію понад 70 об’єктів з 4 тисячами нових робочих місць. Для цього вдалося залучити близько 5 мільярдів гривень інвестицій

Реклама:

За словами Міністра, найбільше нових об’єктів - 52 - було введено у тваринництві. А до 2015 року планується ввести ще близько 130 таких об’єктів. Адже саме цей напрямок вітчизняного АПК потребує на сьогодні найбільшої підтримки та технологічного переоснащення.

"Ми продовжуємо працювати над підвищенням інвестиційної привабливості вітчизняного тваринництва. Адже потенціал галузі великий. І його реалізація допоможе значно збільшити виробництво валової продукції. Окрім того, з тваринництвом пов'язаний і соціальний аспект. Так, на 52 нових об’єктах було створено 2 тисячі робочих місць", - додав Присяжнюк.

Окрім того, до 2015 року планується запровадити в експлуатацію 312 нових агропромислових об’єктів. Це дасть можливість залучити в розвиток галузі майже 30 мільярдів гривень інвестицій та створити близько 32 тисяч додаткових робочих місць.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: