Герега купила "Нову лінію"

Четвер, 31 жовтня 2013, 17:38

Компанія Dragon Capital Investments Limited здійснила операцію з продажу контрольного пакету акцій ПрАТ "Нова Лінія", компанії "Оферент", яка входить до групи компаній "Епіцентр".

Про це повідомляється в прес-релізі "Dragon Capital".

Як повідомляє прес-служба, сторони не коментують умови операції, посилаючись на конфіденційність.

"Ми задоволені результатом своєї інвестиції в "Нову Лінію", - коментує угоду Томаш Фіала, управляючий директор інвестиційної компанії Dragon Capital.

Реклама:

Він також зазначив, що протягом 12 років їх участі в цьому проекті компанія "Нова Лінія" продовжувала розвиватися і досягати поставлених цілей, як у період активного зростання ринку, так і під час кризи.

"На даному етапі ми прийшли до висновку, що подальше зростання і розвиток компанії будуть найбільш ефективні в руках стратегічного інвестора. Хочу подякувати всій команді "Нової Лінії" за виконану роботу і побажати всім подальших успіхів і досягнень", - додав Фіала.

"Для нас придбання "Нової Лінії" - наступний виток стратегічного розвитку нашого бізнесу. Ми впевнені, що це зміцнить лідируючі позиції групи "Епіцентр" на ринку DIY-рітейлу, дозволить посилитися в новому форматі і створить всі умови для повного задоволення потреб покупців", - каже Юрій Симоненко, представник покупця.

Також прес-служба компанії повідомила, що на позачергових зборах акціонерів ПрАТ "Нова Лінія" було прийнято рішення про зміну членів наглядової ради компанії, а також затверджені в новій редакції Статут і внутрішні положення компанії.

Також з 1 листопада 2013 відбудуться зміни у виконавчому органі компанії.

Так, до виконання обов'язків генерального директора ПрАТ "Нова Лінія" замість Баранова Є.М. приступить Артарі-Колумб Б.Ю.

Як повідомлялося, співвласницею мережі гіпермаркетів Епіцентр є секретар Київради Галина Герега.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!