"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Міндоходів викине 3 мільйони на утримання офісів

Четвер, 31 жовтня 2013, 09:06

Міндоходів уклало угоду з ДП "Сервісно-видавничий центр Міндоходів" на послуги з експлуатаційного обслуговування нерухомого майна та надання інших комунальних послуг.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, вартість угоди становила 3,17 млн гривень. Послуги з утримання замовили для трьох департаментів Міндоху по вулиці Дегтярівська, 11-Г, Саксаганского, 66, а також у селі Лютіж, урочище Туровча, 1 (Київська область, Вишгородський район).

З серпня і до кінця року підприємство забезпечуватиме експлуатаційне обслуговування приміщень, систем опалення, вентиляції, освітлення, сантехнічних вузлів і комунікацій, виконуватиме роботи з прибирання приміщень, благоустрою території тощо, йдеться в повідомленні.

Реклама:

Як повідомлялося, "Сервісно-видавничий центр" уже здійснює аналогічне обслуговування основних офісів Міністерства на Львівській площі, 6, 8, а також по Киянівському провулку, 2-А і 6-10.

Відповідну угоду на 8,48 млн гривень з підприємством укладала у травні цього року ще Державна податкова служба. Таким чином сукупні витрати Міністерства на утримання офісів цього року складуть 11,65 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!