"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Apple похвалилася рекордними продажами iPhone

Вівторок, 29 жовтня 2013, 08:58

Компанія Apple оголосила показники за IV квартал 2013 фінансового року, що завершився 28 вересня 2013.

Про це йдеться в повідомленні компанії, пишуть "Вести Економіка".

Згідно з повідомленням, дохід компанії за квартал становив 37,5 млрд доларів, а чистий прибуток - 7,5 млрд доларів, або 8,26 доларів на одну акцію.

Для порівняння, дохід компанії за той же квартал попереднього року становив 36 млрд доларів, а чистий квартальний прибуток - 8,2 млрд доларів, або 8,67 доларів на одну акцію. Валовий квартальний прибуток становив 37% у порівнянні з 40% роком раніше. Міжнародні продажі становили 60% від квартального доходу.

Реклама:

За квартал компанія продала 33,8 млн iPhone - рекордна кількість для вересневого кварталу в порівнянні з квартальним показником у розмірі 26,9 млн торік.

Компанія Apple продала 14,1 млн iPad в порівнянні з 14 млн в аналогічному кварталі минулого року. Квартальні продажі комп'ютерів Mac становили 4,6 млн пристроїв; у відповідному кварталі минулого року це число становило 4,9 млн.

"Ми раді поділитися настільки сильними результатами під кінець цього неймовірного року, включаючи рекордну цифру доходу в IV кварталі з урахуванням майже 34 мільйонів проданих iPhone", - сказав глава корпорації Apple Тім Кук.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!