"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Агрохолдинг Бахматюка отримав 60 мільйонів доларів від Cargill

П'ятниця, 25 жовтня 2013, 18:39

Ukrlandfarming підприємця Олега Бахматюка отримав передекспортне фінансування поставок зерна на суму близько 60 мільйонів доларів від провідного світового виробника продуктів харчування - компанії Cargill.

Про це повідомила прес-служба Ukrlandfarming.

Згідно з повідомленням, фінансування здійснюється в рамках укладеного контракту на постачання зернових і є частиною масштабної угоди про співпрацю двох сільськогосподарських холдингів.

За словами Бахматюка, компанія Cargill є стратегічним партнером для лідера українського аграрного ринку.

Реклама:

"Це партнерство особливо важливо в контексті нашої стратегії розширення бізнесу, в тому числі і на ринки Китаю та Азії, де у Cargill вже є тверді позиції", - зазначив Бахматюк.

Він також додав, що ефективна співпраця, укладення успішних контрактів і забезпечення гарантованих поставок з боку Ukrlandfarming зерна та іншої продукції для потреб Cargill буде відігравати важливу роль не тільки для поліпшення двосторонніх відносин, а й для нарощування загального експортного потенціалу України в цілому.

"Сьогодні ми говоримо про перший крок на шляху цього стратегічного співробітництва. Ми будемо тільки розширювати цю взаємодію, доповнюючи існуючі домовленості новими контрактами і збільшуючи продуктову лінійку поставок якісних українських продуктів харчування", - підкреслив глава Ukrlandfarming.

Як повідомлялося, Ukrlandfarming є найбільшим українським агропромисловим холдингом, який займається вирощуванням сільськогосподарських культур і насіння, виробництвом яєць і яєчних продуктів, виробництвом цукру, тваринництвом і виробництвом м'яса, а також дистрибуцією сільськогосподарської техніки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: