Microsoft тестує свою версію "розумних" окулярів

Середа, 23 жовтня 2013, 16:16

Американська компанія Microsoft працює над створенням смарт-окулярів, подібних гучному пристрою Google Glass.

Про це пише The Wall Street Journal, передають "Вести.ru".

Повідомляється, що в даний момент Microsoft веде переговори з низкою азіатських виробників про постачання комплектуючих для свого гаджета.

При цьому джерела заявляють про те, що пристрій від Microsoft може ніколи не дістатися до стадії серійного виробництва. Для експериментальних виробів це цілком звичайна доля.

Реклама:

Приміром, раніше Microsoft активно експериментувала з планшетами, але випустити перший серійний продукт цього класу зважилася тільки минулого року.

Однак це супроводжувалося і продовжує супроводжуватися неймовірними фінансовими вливаннями і цілим рядом невдач.

Microsoft за останній час стала не єдиною компанією, що хоче взяти участь в гонці за ринок "розумних" окулярів.

Раніше вже повідомлялося про те, що схожі спроби вживає і чипмейкер Intel за рахунок інвестицій в конкуруючі з Google компанії.

На початку жовтня цього року стало відомо про те, що компанія зробила великі вкладення в конкурента Google Glass - канадську Recon Instruments.

У Recon Instruments переконані, що ера переносної електроніки на підході і вона змінить життя людей у ​​майбутньому. Компанія шукає однодумців, разом з якими вона готова вести подальші розробки.

До цього Intel вже інвестувала кошти в цю галузь. У червні поточного року інвестиційний фонд Intel направив кошти компанії Thalmic Labs, яка також займається розробкою носяться гаджетів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: