"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Чеська компанія переоснащить "Укроборонпром"

Вівторок, 22 жовтня 2013, 13:27

Чехія та Україна підписали Меморандуму про співпрацю між Державним концерном "Укроборонпром" і чеською машинобудівною компанією "АЛТА".

Про це йдеться у повідомленні "Укроборонпрому".

"Це важливий крок у зміцненні співпраці Концерну з провідними європейськими виробниками сучасного верстатного парку. Підписання меморандуму дозволить створити умови для сталого розвитку підприємств-учасників концерну та інтеграції України у світову економічну систему", - заявив гендиректор "Укроборонпрому" Сергій Громов.

Згідно з документом, сторони в порядку, визначеному чинним законодавством України, роблять кроки з проведення технічного переоснащення підприємств Укроборонпрому переоснащення підприємств "Укроборонпрому", модернізації їх виробничої бази, впровадження новітніх технологій та підготовці фахівців.

Реклама:

З метою реалізації меморандуму сторони розроблять механізм проведення модернізації, забезпечать фінансування, визначать доцільність подальшого використання у виробництві існуючого верстатного парку і окупність заміни на нове обладнання.

Процес планується почати з наступних підприємств: ДП "Завод імені В.О.Малишева", ДП "Науково-технічний комплекс "Завод точної механіки", ДП "Науково-виробничий комплекс "Фотоприлад".

Також сторони проведуть аналіз обладнання, яке потребує модернізації та капітального ремонту, та розроблять спільні рекомендації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!