Україна підписала з Чехією протокол до "антиофшорної" конвенції

Понеділок, 21 жовтня 2013, 13:23

За підсумками зустрічі президента Віктора Януковича і його чеського колеги Мілоша Земана було підписано низку угод.

Про це передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням, за результатами переговорів підписано протокол до конвенції між урядами України та Чехії про уникнення подвійного оподаткування та попередження ухилень від сплати податків на доходи і майно.

Крім того, сторони підписали міжурядовий імплементаційний протокол до угоди між Україною та Євросоюзом про реадмісію осіб. Цей документ створює правові підстави та визначає порядок здійснення сторонами реадмісію.

Реклама:

"У присутності президентів двох країн були підписані спільна заява президентів, міжурядова угода про військові поховання, угода між міністерствами оборони двох країн про взаємний контроль якості продукції оборонного призначення у сфері військово-технічного співробітництва", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, 4 вересня, уряд України і Мальти підписали Конвенцію про уникнення подвійного оподаткування та запобігання ухилення від сплати податків на доходи.

Як відомо, 23 липня президент Віктор Янукович підписав закон "Про ратифікацію конвенції між Україною і Кіпром про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: