Ревізори не дали дорожникам злити 38 мільйонів

Неділя, 20 жовтня 2013, 12:45

Служба автомобільних доріг у Херсонській області, замовляючи ремонт дороги вартістю 37,7 мільйона гривень, провела тендер між компаніями, які не відповідали кваліфікаційним вимогам.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на прес-службу Державної фінансової інспекції.

Як зазначається, йдеться про тендер на поточний ремонт автодороги державного значення М-17 Херсон-Джанкой-Феодосія-Керч.

Проаналізувавши відповідні документи закупівлі херсонська Держфінінспекція дійшла висновку, що комітет із конкурсних торгів служби під час закупівлі послуг не відхилив пропозицій учасників, що не відповідали вимогам. Замість того, щоб скасувати торги, САД таки уклала договір на вищевказані послуги з одним із учасників.

Реклама:

За рекомендацією фінінспекторів договір було розірвано.

Як пишуть "Наші гроші", ремонт вказаної траси вартістю 37,68 млн гривень Херсонська САД замовляла у грудні 2012 р. За результатами відкритих торгів підряд отримало одеське ПП "Дорлідер". Фірма була заснована Завеном Степаняном з м.Тюмень (Росія), а статутний фонд компанії на момент торгів становив 100 грн.

Нагадаємо, навесні Держфінінспекція звинуватила фірму у завищенні кошторисів під час ремонту доріг у Миколаївській області.

Єдиними конкурентами фірми на тому тендері були ТОВ "Березівкаагрошляхбуд", заснована депутатом Березівської райради (Одеська область) від Партії регіонів Князем Хачатряном, а також ДП "Херсонський облавтодор".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!